Programma

Dit was het eerste seizoen van Vrouwen met Ballen

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was het eerste seizoen van Vrouwen met Ballen

Na tien weken zit het eerste seizoen van Vrouwen met Ballen erop. Heb je een aflevering gemist of wil je er nog een keer naar luisteren? Kijk dan snel verder.

Emmely de Wilt en Caroline Brouwer draaien iedere aflevering aan een bingomolen, waar de bingoballen bepalen welke vraag of wens ze die aflevering beantwoorden. Zo komt in de eerste aflevering de wens van luisteraar Arjen aan bod om Emmely en Caroline een cover op te laten nemen met zangeres Blackbird. Ze schakelen Blackbird in om samen een duet mee op te nemen. Hoe dat er aan toe ging zie je hieronder.

Prangende vragen en bijzondere wensen

In de rest van de afleveringen komt het duet van Emmely en Caroline met Blackbird tot stand en verrassen de vrouwen de driejarige Davina met K3. Daarnaast roept luisteraar Yara luisteraars in aflevering 7 op om verjaardagskaartjes te sturen naar haar oma Tiny die 90 jaar werd. Ook gaan de dames voor een luisteraar op zoek naar de schoenmaat van Neil Young en ondervragen ze Matijn Nijhuis over zijn vlogs. In de laatste aflevering doet Giel Beelen een boekje open over zijn liefdesleven en zijn grootste angst.

Vrouwen met Ballen

Vrouwen met Ballen, een podcast van KRO-NCRV en NPO Radio 2, is te beluisteren via NPO Luister, Apple Podcasts/iTunes, Spotify, Stitcher, Pocket Casts, Google Podcasts en de NPO Radio 2 app.

Meer podcasts van NPO Radio 2

Naast deze podcast van Emmely en Caroline hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal.

De Week van de Podcast

Van zondag 25 t/m zaterdag 31 oktober viert de NPO De Week van de Podcast. Bekijk het complete aanbod van NPO Radio 2 en luister naar één van onze podcasts op jouw favoriete platform.

Foto omslag: KRO-NCRV

Ster advertentie
Ster advertentie