Programma

Humberto Tan over einde van RTL Late Night

  1. Nieuwschevron right
  2. Humberto Tan over einde van RTL Late Night

In de nieuwe 30 MINUTEN RAUW praat Ruud een half uur lang met Humberto Tan over het stoppen van RTL Late Night, de roddelpers, waarom we hem niet ‘Tan-A-Kiam’ noemen en of hij een schandaal is geweest.

Humberto Tan presenteerde vijf jaar lang RTL Late Night, tot hij op 8 juni 2018 zijn afscheid aankondigde. In 30 MINUTEN RAUW vertelt hij: “Het leven is niet alleen een stijgende lijn met succes. Er zijn ook momenten dat het niet of minder goed gaat. Alles bij elkaar maakt het mooi, rijk of verdrietig aan het einde van de rit. Maar ik moet zeggen dat ik sinds RTL Late Night niet heb stilgezeten, ik heb veel gedaan en nieuwe dingen omarmd.”

De stekker eruit

Humberto kondigde op 8 juni 2018 zijn vertrek aan, programmadirecteur van RTL, Erland Galjaard, liet het hem in 28 februari 2018 weten, "maar ik wist het sinds begin december 2017. Ik moest zeker niet huilen, ik was best rationeel. Ik heb met Erland gesproken over de voor- en nadelen en wat de beste oplossing was. Ik was het niet met hem eens.” De stekker werd eruit getrokken en Erland vertrok naar Talpa. “Ik dacht dat er misschien iets anders aan de hand was bij RTL. Humberto heeft de talkshows goed in de gaten houden, keek niet naar de afleveringen met Twan. "Ik kon het in de periode van Twan nog niet aan om te kijken."

Luister hieronder verder naar 30 MINUTEN RAUW met Humberto Tan.

#6 - 30 MINUTEN RAUW met Humberto Tan (S05) - 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild

Ook Luuk Ikink deed zijn zegje over het stoppen van RTL Late Night in een vorige aflevering van 30 MINUTEN RAUW. Luuk Ikink: 'Het is een wereld die tjokvol met ego’s zit'

HOE TE BELUISTEREN?

Elke dinsdag is er een nieuwe aflevering van 30 MINUTEN RAUW. Deze is te beluisteren in de NPO Radio 2-app en via iTunes.

Liever de RSS-feed toevoegen aan je eigen service? Dat kan! Vind de RSS-feed via deze link en voeg hem toe. Fijne RSS readers zijn bijv. Feedly, Netvibes, Newsblur en The Old Reader.

MEER PODCAST VAN NPO RADIO 2

Naast deze podcast van Ruud hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal.

DE WILD IN DE MIDDAG

Je hoort Ruud de Wild elke werkdag van 16.00 tot 18.00 uur met De Wild In De Middag op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie