Programma

Wat doet Rob Stenders bij de nonnen in Vught?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat doet Rob Stenders bij de nonnen in Vught?

Stenders Platenbonanza moest het deze week twee dagen doen zonder Stenders. En dat zou volgens vervanger Timur komen doordat Rob op Engelse cursus is bij de nonnen in Vught. Why?

Dat willen Jan-Willem en Frank ook weleens weten. Want Rob die zijn eigen programma mist: dat moet een reden hebben. "Ik had het zoveelste bout-interview gedaan in het Engels en ik was er wel een keer klaar mee", antwoordt Rob lachend. "Als je interviews in het Nederlands doet is het hartstikke leuk. Dan kan je scherp reageren. In het Engels vervalt dat, omdat je eerst je scherpe vragen moet vertalen. Ik vond het zoveelste beschamende interview genoeg. Ik denk: 'ik wil een cursus'."

Alvast een stukje laten horen

Een aantal dagen zonder plaatjes aan te kondigen, dat is voor Rob niet gemakkelijk. Daarom mag hij van Jan-Willem een plaatje aankondigen. Er is alleen wel één voorwaarde: hij moet 't in het Engels doen!

Gaat Rob dit ook doen? Je hoort het hieronder:

Net Niet Top 40

Na het succes van vorig jaar maken Rob, Wouter en Frank vrijdagavond opnieuw zes uur lang radio met hits die je van achteren naar voren kan meezingen, maar toch nooit de Top 40 haalden. Hopelijk is Rob op tijd terug uit Vught!

Vrijdag 15 november tussen 18:00 en 00:00 uur hoor je dus even geen Vinyl Friday, Het Platenpaleis of One Night Stenders, maar de Net Niet Top 40! Lees hier alles wat je moet weten.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op elke werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie