Programma

De levenspop van Roxeanne Hazes

  1. Nieuwschevron right
  2. De levenspop van Roxeanne Hazes

Ze heeft er net een hele tour op zitten, maar Roxeanne Hazes zit alweer bij Gijs in de studio om te praten over haar nieuwe muziek!

Eindelijk serieus

"Ik heb eindelijk het gevoel dat mensen mij serieus nemen", vertelt Roxeanne Hazes aan Gijs. "Mensen kopen kaartjes voor mijn concert en zijn lovend over mijn cd. Ik heb hier drie jaar echt heel hard voor gewerkt en ineens krijg je er dan iets voor terug!" De zangeres vindt het wel spannend om met iets totaal anders te komen. "Het is best een risico. Mensen kennen mij van volksmuziek en dit is een muzieksoort die niemand kent. Best uniek. Zelf sta ik er wel achter, want ik mag iets doen wat ik heel erg leuk vind!"

Levenspop

Roxeanne Hazes legt aan Gijs uit dat ze toe was aan iets anders. "De feestjes had ik wel gezien. Je moet doen waar je goed in bent. Voor Dré is dat volksmuziek en ik wilde iets anders. Iets met popmuziek. Een internationaal geluid, maar wel in mijn moerstaal. Ik noem het levenspop. Het zijn duidelijk oprechte teksten, dus het is nog altijd een beetje volksmuziek. Ik werd niet uitgedaagd in wat ik eerst deed." Het album In Mijn Bloed is de derde plaat van Roxeanne.

Beluister hieronder het gesprek tussen Gijs en Roxeanne:

Roxeanne Hazes: "Het is alsof ik voor 't eerst serieus genomen word met mijn eigen cd"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gijs 2.0
Dj: Gijs Staverman
Elke Werkdag 12.00 tot 14.00

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie