Programma

Phil Collins na twaalf jaar weer op tournee

  1. Nieuwschevron right
  2. Phil Collins na twaalf jaar weer op tournee

Is hij nu met pensioen of toch niet? Het laatste blijkt waar te zijn, want Phil Collins zegt weer op tournee te willen gaan.

Niet naar Nederland

Vooralsnog heeft Phil Collins enkel plannen om in juni optredens te geven in Londen, Parijs en Keulen. Helaas staat Nederland dus nóg niet op de agenda tijdens de Not Dead Yet Tour, maar wie weet komt daar nog verandering in. De laatste tournee van Phil Collins was de zogeheten First Farewell Tour tussen 2003 en 2005. De oud-Genesis-zanger heeft zijn pensioen daarna nog onderbroken voor een flink aantal shows in de VS en Australië, een plaat met Motown-covers, een Genesis-reünie en een paar optredens rondom de US Open dit jaar.

Nog niet dood

Donderdag verschijnt de autobiografie van Phil Collins, die de spottende titel Not Dead Yet heeft meegekregen. Ook ligt er sinds verleden week de 3-cd-box The Singles in de winkels met daarop alle solosingles van de zanger. Het is voor het eerst dat al zijn singles buiten Genesis om zijn verzameld op cd. Phil Collins scoorde in Nederland elf top 10-hits, waaronder de nummer 1-noteringen 'You Can't Hurry Love' en 'Another Day In Paradise'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie