Programma

Vrouwen met Ballen geven Fortnite tips voor moeders met gamende kinderen

  1. Nieuwschevron right
  2. Vrouwen met Ballen geven Fortnite tips voor moeders met gamende kinderen

Het is alweer de een-na-laatste aflevering van de podcast waarin bingoballen centraal staan. Deze week gaan Emmely en Caroline op zoek naar Fortnite tips voor Naomi.

De eerste bingobal die deze week uit het apparaat komt rollen is van Naomi. Naomi zou heel graag goed Fortnite zou willen spelen, zodat ze dat samen met haar zoontje kan doen. "Als moeder kan ik het niet meer maken dat ik niet met mijn kind mee kan gamen, vind ik", aldus Naomi. Emmely en Caroline zijn wel van het gamen, maar hebben beide geen ervaring met Fortnite. Daarom komt Sterre van de redactie met een gamer die ze aan Naomi kan koppelen. Koen Schobbers, de gamer, wordt gebeld. Hij heeft net een boek uitgebracht genaamd 'Mijn gamende kind'. De twee worden aan elkaar gekoppeld en zo laten de Vrouwen met Ballen weer een wens uitkomen.

THERMOMOK!

Na een nieuwe zwaai, komt er weer een bal uitgerold. Dit keer van een luisteraar van de Radio 2-ochtendshow, Monique. Zij wil graag een Jan Willen Start Op thermomok. "Die geven ze niet zo snel weg", aldus Emmely. Uiteraard gaan de vrouwen dit alsnog proberen te regelen voor Monique, dus bellen ze Jeroen Kijk in de Vegte even op... Luister naar de podcast om te horen hoe dat afloopt!

VROUWEN MET BALLEN

Vrouwen met Ballen, een podcast van KRO-NCRV en NPO Radio 2, te beluisteren vanaf dinsdag 18 augustus via Apple Podcasts/iTunes, Spotify, Stitcher, Pocket Casts, Google Podcasts en de NPO Radio 2 app.

MEER PODCASTS VAN NPO RADIO 2

Naast deze podcast van Emmely en Caroline hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal.

Foto omslag: KRO-NCRV

Ster advertentie
Ster advertentie