Programma

Anouk belt met Bart Arens

  1. Nieuwschevron right
  2. Anouk belt met Bart Arens

Zangeres Anouk hing aan de lijn bij Aan De Slag!, om te vertellen over haar Nederlandstalige single 'Dominique' en over The Voice Of Holland.

Niet teveel accent

Volgens Anouk was het 'even wennen' om in het Nederlands te zingen. "Het is begonnen met een grapje, maar ik vond het toch te goed om er niks mee te doen", vertelt ze aan Bart Arens. "Die uitspraak is tóch moeilijk. Je wil dat er niet teveel accent in zit, maar het moet ook niet te netjes overgearticuleerd zijn. Ik denk dat ik een middenweg heb gevonden."

Nederlandstalig album

'Dominique' is het enige nieuwe nummer op Anouks binnenkort te verschijnen Greatest Hits-album. Een volledig Nederlandstalig album zit niet in de planning. "Ik heb wel heel veel liggen, maar om daar nu een Nederlandstalige tekst op te gooien... Ik weet niet of dat werkt met wat ik nu heb. Wie weet ga ik wel een Nederlandstalig album maken, maar het wordt niet mijn volgende album."

Lachen met Ali

Anouk is ook als coach te zien in het nieuwe seizoen van The Voice Of Holland. Ze kan het vooral goed vinden met rapper Ali B. "Dat is de enige reden waarom ik met een glimlach naar die show ga, is omdat ik denk: ik zit lekker weer een dagje naar Ali!", lacht Anouk. Maar zou ze ook met hem een duet willen opnemen?

Beluister het telefoongesprek met Anouk hier terug.

Ster advertentie
Ster advertentie