Programma

Vrouwen met Ballen vraagt Giel Beelen naar de engste ervaring uit zijn leven

  1. Nieuwschevron right
  2. Vrouwen met Ballen vraagt Giel Beelen naar de engste ervaring uit zijn leven

Vrouwen met Ballen is helaas aan zijn laatste aflevering van het seizoen toe. Caroline en Emmely blikken terug op de tien weken en Giel Beelen vertelt over de engste ervaring uit zijn leven.

Luisteraar Renee krijgt in deze afleveringen paardenfluisterlessen, nadat haar bingobal uit de molen kwam gerold. "Ze wil een horse whisperer worden", aldus Caroline. Meteen wordt Renee gebeld. "Ik wil gewoon een keer leren hoe het is om te rijden zonder hulpmiddelen", vertelt ze. Al snel wordt er een coach voor Renee gevonden die haar op weg kan helpen.

Giel bellen

Ook komen de vrouwen terug op een vraag van twee afleveringen geleden. Toen vroeg een luisteraar zich af wat je moet doen als je met je auto in het water terechtkomt. Daarvoor had Caroline Giel Beelen geappt, want hij heeft een keer een proef gedaan waarin hij dat uitprobeerde. Nu is hij eindelijk aan de lijn.Na wat gezellig geouwehoer is het tijd voor de belangrijke vraag. “Het is één van de engste dingen die ik ooit gedaan heb”, aldus Giel. "Het is gewoon zo tegennatuurlijk, omdat je erin moet blijven zitten terwijl die auto volloopt met water. Pas als die auto helemaal onder water is, gaat de druk weg en kun je de deur opendoen."

Beluister hieronder de aflevering waarin Giel verder vertelt over zijn liefdesleven en waarin Caroline en Emmely vertellen welke posters er vroeger aan hun muur hingen:

VROUWEN MET BALLEN

Vrouwen met Ballen, een podcast van KRO-NCRV en NPO Radio 2, is terug te luisteren via Apple Podcasts/iTunes, Spotify, Stitcher, Pocket Casts, Google Podcasts en de NPO Radio 2 app.

MEER PODCASTS VAN NPO RADIO 2

Naast deze podcast van Emmely en Caroline hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal.

Foto omslag: KRO-NCRV

Ster advertentie
Ster advertentie