Programma

Legendarisch live: Roger Waters en Cyndi Lauper

  1. Nieuwschevron right
  2. Legendarisch live: Roger Waters en Cyndi Lauper

Roger Waters geeft op 21 juli 1990 een bijzonder optreden bij de voormalige Berlijnse Muur. Hij doet samen met Cyndi Lauper een legendarische versie van 'Another Brick In The Wall'!

'Een nieuwe Berlijnse Muur'

Het concert vindt precies acht maanden na de val van de Berlijnse Muur plaats. Waters weet voor de speciale show een enorme rij aan gastartiesten te strikken. Onder meer Bryan Adams en Sinéad O'Connor doen mee. Als decor is er een 'nieuwe Berlijnse Muur' gebouwd, die later die avond weer ten val wordt gebracht. Een uitzinnige menigte van maar liefst driehonderdvijftigduizend mensen is uitgelopen voor het optreden. Roger Waters en Cyndi Lauper schotelen hen een fantastische versie van de Pink Floyd-klassieker 'Another Brick In The Wall' voor!

Check de beelden hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vijfentwintig nummers

Een maand na het bijzondere optreden brengt Waters het live-album The Wall- Live In Berlin uit. Daarop staan vijfentwintig nummers, waaronder twee versies van 'Another Brick In The Wall'. Het nummer is nog steeds populair. In de Top 2000 van 2017 vinden we de track op #90.

Foto omslag: still video

Ster advertentie
Ster advertentie