Programma
KRO-NCRV

Caroline van der Plas sloop tv-studio in om favoriete artiesten te ontmoeten

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Caroline van der Plas sloop tv-studio in om favoriete artiesten te ontmoeten

Op 22 november 2023 is de verkiezing voor de Tweede Kamer. Deze week spreken enkele lijsttrekkers in Gijs 2.4 met Gijs Staverman. Niet alleen over hun partijprogramma, maar ook over muziek. Op dinsdag belt Gijs met BoerBurgerBeweging-lijsttrekker Caroline van der Plas.

In de show wordt aan elke lijsttrekker gevraagd om een nummer uit te kiezen dat ze veel te weinig horen, oftewel een vergeet-me-nietje. Voor Caroline van der Plas was deze keuze niet moeilijk, dit werd Duran Duran. Vanuit haar auto vertelt ze dat ze al heel lang fan is van de band en dat ze vroeger alles had wat er te verkrijgen was.

Ondeugende puber

Sinds haar tienerjaren adoreert ze niet alleen hun muziek, maar ook de leden zelf natuurlijk. Zo blijkt al helemaal uit een ondeugende gebeurtenis tijdens een opname van Countdown. Een vriendin die werkte bij het muziekprogramma heeft Caroline en een andere vriendin (regelmatig) naar binnen geslopen in de studio, want ze hoorden niet bij het publiek. Dit had wel voordelen, want aan het einde van de avond zijn ze op de foto gegaan met de leden van Duran Duran.

foto: KRO-NCRV

Ongepast gedrag

Hier bleef de ondeugdelijkheid van Caroline niet bij. Ze heeft tijdens het maken van een foto met John Taylor in zijn billen geknepen. “Die kans kreeg ik nooit meer!”, zegt Caroline. Gelukkig weet ze dat het niet heel goed was om te doen. “Mensen hebben later gezegd dat het eigenlijk best wel ongepast gedrag was, maar ja, we waren pubers.”

Luister hieronder naar Wild Boys van Duran Duran.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kijk hieronder het hele fragment terug:

Caroline van der Plas (BBB) deelt haar Vergeetmenietje: Wild Boys - Duran Duran

Gijs 2.4

Gijs Staverman presenteert van maandag tot en met donderdag Gijs 2.4 tussen 14:00 uur en 16:00 uur op NPO Radio 2.

Caroline van der Plas in 30 MINUTEN RAUW

In de tiende aflevering van 30 MINUTEN RAUW praat Ruud de Wild met BoerBurgerBeweging-fractievoorzitter Caroline van der Plas over 60 worden, haar turbulente debuut in de Tweede Kamer en het afscheid van haar overleden man Jan.

#10 - 30 MINUTEN RAUW met Caroline van der Plas (S10) - 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild

Ster advertentie
Ster advertentie