Programma
BNNVARA

Davina Michelle bepaalt haar eigen tempo in nieuwe single Heartbeat

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Davina Michelle bepaalt haar eigen tempo in nieuwe single Heartbeat

Davina Michelle start 2023 gelijk goed met een nieuwe single. Heartbeat gaat over het volgen van je eigen hartslag. Davina zong het nummer vrijdagochtend live bij Jan-Willem Start Op.

De zangeres legt zelf nog even uit waar haar nieuwe single over gaat: “Ik wilde iets schrijven over de tempo van het eigen leven leiden. Er wordt de hele dag aan je getrokken en geduwd, maar uiteindelijk is het belangrijk dat als je ’s ochtends opstaat je zelf zin hebt in de dag. Het is belangrijk dat je dingen doet en onderneemt die je zelf wilt doen. Ik merk dat ik de afgelopen tijd soms wel eens had, de dingen die ik doe, doe ik omdat moet en niet omdat ik het zelf wil. Ik probeer mezelf hiermee ook een beetje te inspireren.”

Duitsland

Davina Michelle hoopt met deze single ook succes te behalen in Duitsland. “Love Me More, de vorige single, is in Duitsland ook best wel goed gegaan. Dit is echt de opvolger waar ze ook wel enthousiast van werden”, aldus Davina Michelle. Om zo goed mogelijk voor de dag te komen bij de oosterburen vertrekt de zangeres volgende week naar de nonnen in Vught om binnen één week Duits te leren, zegt ze.

Luister hieronder naar de nieuwe single Heartbeat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie