Programma

The Passion

  1. Nieuwschevron right
  2. The Passion

Voor het eerst is de opvoering van The Passion ook te volgen via de ether: NPO Radio 2 zendt het evenement integraal uit!

>> Bekijk The Passion via onze NPO Radio 2 livestream

The Passion integraal

Dit jaar is Enschede het toneel van de opvoering van het eeuwenoude Bijbelse verhaal, en NPO Radio 2 is erbij! Van 18.00 uur tot 01.00 uur doet NPO Radio 2 liveverslag vanuit Enschede, on air en online. Tussen 20.25 en 22.00 uur zenden wij The Passion integraal uit en is de tv-uitzending ook via onze webcam te volgen. DJ's Bert Haandrikman, Stefan Stasse en Henk van Steeg blikken vooruit op het event, spreken de cast en crew van The Passion, en proeven de sfeer in de binnenstad van Enschede.

Verhaal van vandaag

Op Witte Donderdag, drie dagen voor Pasen, presenteren de EO en KRO voor het vijfde jaar op rij het lijdensverhaal van Jezus, als een verhaal van vandaag. The Passion volgt het verhaal van 2000 jaar geleden. Jim de Groot (Jezus), Shirma Rouse (Maria), Jeroen van der Boom (Petrus) en Jeroen van Koningsbrugge (Judas), Jon van Eerd (Pontius Pilatus), Robert ten Brink (de verteller) en Bridget Maasland (verslaggeving) brengen luisteraars, kijkers en bezoekers hét verhaal over lijden, dood, opstanding en hoop.

Bekijk en beluister ook:


The Passion

donderdag 2 april
18:00 - 01:00 uur NPO Radio 2
20:30 - 22:00 NPO 1

Volg NPO Radio 2:

Ster advertentie
Ster advertentie