Programma

Mini-Mozarts anno nu

  1. Nieuwschevron right
  2. Mini-Mozarts anno nu

Deze week maakte een getalenteerde peuter indruk met zijn ritmegevoel. Hij is echter niet het eerste muziekwondertje. Van deze kids word je blij:

Jaxon de drummer

Mozart zou op zijn 5e al zijn begonnen met componeren. Daar hebben we helaas geen beelden van... De video met de 2-jarige Foo Fighters meedrummende Jaxon, geupload door zijn vader Justin is er wel, en binnen 10 dagen 350.000 keer bekeken! Nog schattiger zijn de drumduetten tussen vader en zoon.

Te veel om op te noemen

Er wordt elke minuut zo'n 100 uur aan YouTube video geupload naar de site! En daarvan is ongtwijfeld een flink percentage een filmpje van een trotse mama of papa. Lang niet alle video's worden sensaties, en er zijn talloze getalenteerde kids. Wellicht kent u Charice van de Oprah Winfrey show of rappend klein prinsesje Sophia Grace bij Ellen DeGeneres nog?

Justin Bieber

Wie had gedacht dat Justin Bieber het zou schoppen tot Calvin Klein Model en wereldster? Nou, "kidrauhl" heeft er in 2007 vertrouwen in! Justin zingt op 13-jarige leeftijd mee in een talentenjacht, en schopt het tot de laatste drie! Inmiddels zijn we miljoenen euro's, views en followers verder...

Kortom, de kans is groot dat we de grootste sterren van de toekomst NU al online kunnen bewonderen.

Volg NPO Radio 2:

Ster advertentie
Ster advertentie