Programma

Word jurylid bij het Latente Talenten Staats Songfestival

  1. Nieuwschevron right
  2. Word jurylid bij het Latente Talenten Staats Songfestival

Volgende week presenteert De Staat van Stasse de allereerste editie van Het Nationaal Latente Talenten Staats Songfestival, live vanuit Rotterdam Ahoy!

Speciaal voor dit Songfestival komen er uitzonderlijk onontgonnen talenten optreden bij De Staat van Stasse. Stuk voor stuk zijn het ruwe diamanten, die op het punt van doorbreken staan. De liveshows zullen meeslepend, episch en onvergetelijk worden. Inclusief voorrondes, bookmakers, publieksstemmen, live commentaar en natuurlijk een volleerde vakjury!

Word jurylid

Wil jij deel uitmaken van de Staats-vakjury? Dan is dit je kans! De Staat van Stasse is namelijk de hele week op zoek naar mensen die volgende week hun vakkundige mening willen geven over de kandidaten.

Als jurylid is het belangrijk dat je een goede opbouwende mening kunt formuleren en niet bang bent om die te laten horen. Ook is het fijn als je enigszins een achtergrond hebt. Wat voor achtergrond op welk gebied, maakt niet uit.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een berichtje of audio appje te sturen naar de gratis NPO Radio 2 app met daarin de tekst: “Hoi ik ben… (naam), ik kom uit (woonplaats) en ik ben geschikt voor de Staats-vakjury omdat… #vakjury”

De Staat van Stasse

Je hoort De Staat van Stasse iedere maandag t/m donderdag van 20.00 tot 22.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie