Programma

Edsilia Rombley: ‘Ik ben bezig met allemaal leuke dingen'

  1. Nieuwschevron right
  2. Edsilia Rombley: ‘Ik ben bezig met allemaal leuke dingen'

In Wout2Day vertelt Edsilia Rombley over het songfestival, hoe het is om na 1,5 jaar weer de studio in te mogen en over haar samenwerking met zangeres Numidia.

Het songfestival is alweer een maand geleden, maar Edsilia zit nog steeds niet stil. “Voor het songfestival was het druk, na het songfestival was het druk, mijn kinderen hadden mij gemist en ik ben weer de studio’s ingedoken. Allemaal leuke dingen, maar ik ben wel een beetje toe aan vakantie”, legt ze uit.

Ladies of Soul

Maar vakantie zit er nog even niet in. Sterker nog, Edsilia is alweer aan het repeteren voor een nieuwe Ladies of Soul. “Het is echt heel spannend, want we hebben allemaal al heel lang niet meer gezongen”, vertelt Edsilia. “Ik durf ook wel te zeggen dat ik het slechts zong van iedereen, maar iedereen moest inkomen. Je stem blijft toch een spier die je moet trainen en als je hem lang niet gebruikt. Dan moet je weer inkomen.”

Soulmates

Naast een nieuwe show met de Ladies of Soul heeft Edsilia ook een nieuw nummer opgenomen met zangeres Numidia. Wouter belt Numidia in en zij vertelt het volgende over de samenwerking met Edsilia: “We kwamen elkaar tegen tijdens Ali B op volle toeren en er was meteen een connectie. We hadden het erg gezellig samen en besloten daarom samen een track te maken.” Edsilia bevestigt dat de klik er zeker was en daarom is het ook niet gek dat hun nieuwe single Soulmates heet.


Luister hieronder naar het hele gesprek tussen Wouter, Edsilia en Numidia:

Wout2Day

Je hoort Wout2Day iedere maandag tot en met donderdag tussen 18.00 en 20.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: KRONCRV

Ster advertentie
Ster advertentie