Programma

Een massale reïntegratie terug naar het ‘oude’

  1. Nieuwschevron right
  2. Een massale reïntegratie terug naar het ‘oude’

In de NPO Radio 2 podcast 'En Toen Werd Het Stil' volgt Stefan Stasse een groepje Nederlanders in de coronacrisis. Van het één op het andere moment veranderde hun werkelijkheid compleet.

We gaan een nieuwe fase in van het sociaal experiment. Een soort massale reïntegratie terug naar het ‘oude’. Maar het is niet meer zoals het was. We moeten afstand houden, protocollen volgen en mondkapjes op in de trein. Voor sommige mensen verandert er veel, voor andere weinig. Pak jij de draad weer op?

Beluister hieronder aflevering 11 van de podcast 'En Toen Werd Het Stil':

#11 - Het weerzien - En Toen Werd Het Stil

EN TOEN WERD HET STIL

We zitten middenin een unieke situatie. COVID-19 zorgt voor een verstilde bubbel in de wereldgeschiedenis. Hoe verandert dit de gedachtes over onszelf en de dingen om ons heen? Onze wereld is snel. Sneller dan ooit. Meer tempo! Beter! Efficiënter! Het mag nooit stoppen. Kan iemand een keer op pauze drukken? Een compleet absurd idee, natuurlijk. Tot maart 2020. Toen werd het stil. En nu? In deze podcast volgt Stefan Stasse tien weken lang een groepje Nederlanders. Ze zijn totaal verschillend, maar hebben sinds kort één ding gemeen: van het één op het andere moment veranderde hun werkelijkheid compleet. Net als die van jou. En mij. Elke aflevering staan we stil bij iets, omdat het stil werd.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie