Programma

Waarom is Rob Stenders jaloers op Michael Pilarczyk?

  1. Nieuwschevron right
  2. Waarom is Rob Stenders jaloers op Michael Pilarczyk?

Iedere week geven Rob en Caroline antwoord op de meest uiteenlopende vragen van luisteraars. Rob Stenders legt in een nieuwe aflevering uit waarom hij stiekem best jaloers is op Michael Pilarczyk...

In deze aflevering hoor je wat de unieke kwaliteiten van Rob en Caroline zijn, welke opleiding je het beste kan doen als je radio-dj wil worden, met welke dode artiest Rob en Caroline graag een avondje uit willen.


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

JE MAG DE KLANTENSERVICE ALLES VRAGEN!

Geen vraag wordt geschuwd in de wekelijkse video. Dus heeft Caroline nou wel of geen minnaar zoals Rob graag suggereert? En wie vindt Rob zijn meest aantrekkelijke collega, dit soort vragen zijn allemaal beantwoord. Natuurlijk worden ook de vele muziekvragen aan Rob keurig geadresseerd, en is het voor Rob en Caroline nooit te veel moeite om even iemand op te bellen of een praktische vraag direct uit te voeren. Zelfs als je wilt weten of Rob enig idee heeft hoe een OV-chipkaart werkt, vraag het. Niks is te gek. En anders merk je het wel.

Elke woensdag staat er om 16:00 uur een nieuwe aflevering voor je klaar op ons YouTube-kanaal.

STENDERS PLATENBONANZA

Je hoort Rob en Caroline elke maandag t/m donderdag tussen 14:00 en 16:00 uur met Stenders Platenbonanza op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie