Programma

Giel Beelen vertelt je wat de dag gaat brengen in dagelijkse podcast

  1. Nieuwschevron right
  2. Giel Beelen vertelt je wat de dag gaat brengen in dagelijkse podcast

In zijn nieuwe podcast The Daily Beely vertelt Giel je iedere werkdag wat je hebt gemist toen aan het slapen was en vooral: wat kun je verwachten van vandaag?

Op 5 oktober was Giel voor het eerst op NPO Radio 2 te horen met zijn nieuwe ochtendshow. Dat verliep niet zonder hort of stoot, maar dat mocht de pret niet drukken. Nu hij comfortabel op zijn nieuwe plekje zit, is het tijd om nog iets nieuws aan te kondigen. Giel deelt namelijk iedere ochtend een nieuwe aflevering van zijn podcast The Daily Beely. Een korte podcast waarin jij binnen tien minuten wordt bijgepraat over wat er is gebeurd in de nacht én wat je overdag te wachten staat.

Luister hieronder naar de aflevering van vandaag:

The Daily Beely

Giel Beelen geeft je elke werkdag een update over wat die dag gaat brengen, maar dan natuurlijk wel op Giels eigen wijze. Wat kunnen we verwachten van deze dag? Wat heb je gisteren gemist op TV? Dat zit in The Daily Beely, waardoor je in een kleine 10 minuten weer helemaal bij bent. De vroegste ochtendshow van Nederland maar dan on demand! Abonneer je hier op de podcast om geen aflevering te missen.

Giel

Je hoort Giel iedere werkdag tussen 04:00 en 06:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie