Podcast - The Daily Beely
Giel Beelen geeft je elke werkdag een update over wat die dag gaat brengen, maar dan natuurlijk wel op Giels eigen wijze. Wat staat er op de kalender van die dag? Wat kunnen we verwachten van deze dag? Wat heb je gisteren gemist op TV? Wat gaat viraal op het moment? Dat zit in The Daily Beely, waardoor je in een kleine 10 minuten weer helemaal bij bent. De vroegste ochtendshow van Nederland maar dan on demand!

Afleveringen

#4 - The Daily Beely van Donderdag 22 oktober 2020 (S02)

Vandaag met live gast Willem Engel in de studio.
Hij reageert op de situatie met Lange Frans en de Koning.
Ook nog de reactie van Marcel van Roosmalen uit DeVooravond en wat reacties op straat.
Ajax heeft gescoord gisteren maar dat schijnt niet goed te zijn.
De krantenkoppen en Jeroen Waterreus van Weeronline
Als einde helaas geen Willem op z’n hobo maar Hugo de Jonge op z’n fluit..

#3 - The Daily Beely van Woensdag 21 oktober 2020 (S02)

Een omstreden spotje bij een school in Hardenberg. Ben jij een BAL?
TV GEMIST: Perfecte plaatje leukste kandidaat eruit
De Vooravond wordt tijdens mooie versie van ‘Mama’ door Samya voor de moeder van Soundos abrupt afgebroken.
Soundos reageert exclusief in deze Daily wat zij en haar moeder er van vonden
De krantenkoppen en het weer met Jeroen Waterreus de warmste 21 oktober ever volgens weeronline.

#2 - The Daily Beely van Dinsdag 20 oktober 2020 (S02)

The Dail van Happy Tuesday 20 oktober 2020;
Mijn Haarlemse burgermeester Jos Wienen die alles cancelt
TV Gemist: bij Jinek was David Guetta eerlijk over hoe jongeren hotels crashen Bij Op1 stelde Martien Meiland toch echt de beste vraa aan Henk Krol. En bij Voetbal Inside was Jan Boskamp terug en dat heeft ie geweten
Telkens Weeronline met Jeroen Waterreus.

#1 - The Daily Beely van Maandag 19 oktober 2020 (S02)

Eerst een klein corona journaaltje;
Rutte had nog zo gezegd ‘Wees niet die eigewijze persoon die de randjes van de grens opzoekt’ en daar ging onze Willy (fantastisch stukje LuckyTV) De kroegen waren dicht dus prins pils ging naar Griekenland. Verlinkt door Menno Swart, de luchtvaartdeskundige met z’n eigen podcast. Verder aandacht voor de kerken en Zondag met Lubach in 1,5 minuut over Fix de Fuik (de algoritmes van de grote social media platforms).
Verder in TV gemist het trending fragment van The Masked Singer België met Karen & Kathleen. De krantenkoppen en Jeroen Waterreus van weeronline. En Hugo de Jonge sloot vakkundig af. Voor een maandag lang niet slecht ;-) Fijne dag. Zonnegroet, Giel.

#5 - The Daily Beely van Vrijdag 16 oktober 2020 (S01)

Deze editie met live muziek! De gloednieuwe single van Twan Ray voor het eerst ooit live gespeeld 'Never get over you again' verder TV gemist met Frank Visser, Hugo de Jonge speelt op z'n fluit en een overzicht van de Beste Zangers van Nederland met Milow in de schijnwerpers. De krantenkoppen, de agenda en het uitgebreide weeronline weekend weerbericht. Suggesties/opmerkingen vragen mail@gielbeelen.nl
Fijn weekend!.

#4 - The Daily Beely van Donderdag 15 oktober 2020 (S01)

Corona Journaaltje met Ascher vs Wilders, Den Haag feestje vandaag, Paul Elstak legt uit waarom hij een nieuwe track heeft met Lange Frans en de Minuut van Ruud Smulders uit De Vooravond
Tv gemist 'Waar doen ze het van?' met Annemarie.
De krantenkoppen, het weeronline met Jeroen Waterreus en toch nog Frank Snoeks met de wedstrijd Italië - Nederland in 1 minuut.

#3 - The Daily Beely van Woensdag 14 oktober 2020 (S01)

Vandaag kort Rutte en z'n BF Jort Kelder met kritiek. Hans Teeuwen met ontspanning. TV van vandaag Volle Zalen met Danny Vera en opvallend stukje Patricia Paay in het perfecte plaatje. De krantenkoppen, Jan de Krantenman, de nieuwe I-phone onbreekbaar? en het laatste weer met Jeroen Waterreus. Het is vandaag winterjasdag brrrr. De vroegste ochtendshow van Nederland maar dan on demand.

#2 - The Daily Beely van Dinsdag 13 oktober 2020 (S01)

Een reactie van Katja Schuurman op de boze politie nav van haar filmje op insta. TV van gisteren met Chateau Meiland, First Dates met AnnemiekE en Johan derksen biedt excuses aan in VI. En een opvallende opgeloste misdaad zaak met chinese gerechten. Verder de krantenkoppen met een grote vissenkop en het weer. De vroegste ochtendshow van Nederland maar dan on demand.

#1 - The Daily Beely van Maandag 12 oktober 2020 (S01)

Je dagelijks stukje dankbaarheid: Helemaal bij in een paar minuten.
Wat zat er in Zondag met Lubach, een opvallende insta post (met geluid) van Katja Schuurman en verder de Dag van vandaag, de krantenkoppen en het weer. De vroegste ochtendshow van Nederland - On Demand..

The Daily Beely - vanaf maandag 12 oktober

Giel Beelen geeft je elke werkdag een update over wat die dag gaat brengen, maar dan natuurlijk wel op Giels eigen wijze. Abonneer je nu vast!.