Programma

Lianne La Havas bij Roodshow Late Night

  1. Nieuwschevron right
  2. Lianne La Havas bij Roodshow Late Night

Lianne La Havas is te gast in Roodshow Late Night. Ze vertelt over tournee, haar komende album en speelt haar liedje 'Tokyo'.

Elegantie

Lianne La Havas is één van de drukste zangeressen van dit moment. Je kon haar vorig jaar al zien op North Sea Jazz en verleden maand stond ze op het hoofdpodium van Pinkpop, op Down The Rabbit Hole en als kers op de taart in het voorprogramma van Coldplay. Gelukkig heeft ze nog een gaatje in haar agenda om langs te komen in de Roodshow Late Night, waar ze 'Tokyo' zingt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ideeën voor derde album

Lianna La Havas vertelt dat ze vorige week nog vier keer in een uitverkocht Wembley Stadium stond en dat het toch nog wel een beetje wennen in. "Ik zou in mijn broek schijten", zegt Jan-Willem Roodbeen en Lianne geeft toe dat het iedere keer nog wel een beetje eng is. De zangeres vertelt continu bezig te zijn met nieuwe liedjes. "Ik denk dat ik voor het einde van dit jaar voldoende ideeën heb voor een derde plaat", laat ze weten. Haar eerste album Is Your Love Big Enough? verscheen in 2012 en de opvolger Blood in 2015.

Roodshow Late Night
Ma t/m do 22.00 - 00.00 uur
DJ: Jan-Willem Roodbeen

Ster advertentie
Ster advertentie