Programma

Drummende Rick Astley zingt AC/DC-hit

  1. Nieuwschevron right
  2. Drummende Rick Astley zingt AC/DC-hit

Hoe rock-'n'-roll is Rick Astley? Oordeel zelf, in dit filmpje waarin hij al drummend de AC/DC-classic 'Highway To Hell' zingt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beetje vreemd

We kennen hem natuurlijk allemaal van de vrolijke jaren 80-hits 'Never Gonna Give You Up', 'Whenever You Need Somebody' en 'Together Forever', allen uit de pophitfabriek van Stock-Aitken-Waterman, maar Rick Astley heeft veel meer in zijn mars. Dat bewijst de vijftigjarige Brit wel tijdens zijn optredens. Bij een show in Hollywood zegt hij tegen zijn fans dat hij even een potje gaat rocken. "Dat moet vast vreemd klinken uit mijn mond", grapt de zanger.

Vervanger?

"Het mooiste gevoel ter wereld is aftellen naar het intro van dit nummer", vertelt Rick vanachter een drumkit. Hij tikt af en dan vallen de gitaren in: 'Highway To Hell'! Het publiek wordt wild terwijl Rick heel beheerst de rockklassieker zingt én drumt. We kunnen het beschrijven, maar je moet het gewoon even met je eigen ogen zien. Mocht AC/DC nog een vervanger zoeken voor Brian Johnson, die met gehoorproblemen kampt, dan kunnen ze altijd even met Rick Astley bellen.

Ster advertentie
Ster advertentie