Programma

Marianne heeft emotioneel verzoekje voor haar overleden vader

  1. Nieuwschevron right
  2. Marianne heeft emotioneel verzoekje voor haar overleden vader

Tijdens de Grote Bonanza draaien wij wat jij wil horen. Daar zitten grappige verzoekjes tussen, maar soms ook verzoekjes waarbij je het niet drooghoudt. Het verzoekje van Marianne valt onder die laatste categorie.

Ze vraagt een nummer aan voor haar vader die tijdens het herstellen van een heftige operatie plotseling is overleden aan de gevolgen van corona. Marianne en haar familie mochten op afstand nog bij haar vader zijn toen hij overleed en daar is ze erg dankbaar voor: "Het was heel fijn dat hij niet alleen was. Dat had het allerergste geweest."

'Hold On To Let Go'

Op het sterfbed van haar vader liet de zus van Marianne een herhaling zien van het optreden van Danny Vera tijdens De Wereld Draait Door. Haar vader keek mee hoe Danny Vera zijn 'Hold On To Let Go' speelde. Marianne vertelt: "Het is het laatste nummer wat mijn vader heeft gehoord". Het nummer spreekt boekdelen over de situatie en zal voor altijd een bijzonder nummer zijn voor de familie.

Luister hieronder het hele fragment terug.

DE GROTE BONANZA

NPO Radio 2 staat van maandag 20 t/m maandag 27 april in het teken van De Grote Bonanza! Vraag acht dagen lang nummers aan voor jezelf of voor iemand anders. Wat wil jij horen? Laat het ons weten via de NPO Radio 2 app. Jij vraagt. Wij draaien.

Foto omslag: screenshot

Ster advertentie
Ster advertentie