Programma

Bert over nieuw programma

  1. Nieuwschevron right
  2. Bert over nieuw programma

De allereerste uitzending van Grand Cafe Kranenbarg hoor je zaterdag 6 september tussen 09:00 en 12:00!

Bert Kranenbarg was onlangs op visite bij collega Bert Haandrikman om alles te vertellen over zijn nieuwe programma op zaterdag.

Grand Café Kranenbarg

Bert Kranenbarg laat aan zijn collega weten dat hij zin heeft om alles te vertellen over het nieuwe programma: "Ik ben er klaar voor. Het mag naar buiten. Het programma gaat Grand Café Kranenbarg heten. Ik ga van de uitlaatgassen van Knooppunt Kranenbarg naar heerlijk verse broodjes aan de stamtafel in Grand Café Kranenbarg."

Weekendbijlage

Hoe gaat Grand Café Kranenbarg eruit zien? "Het wordt een programma waarin ik kijk naar de week die achter ons ligt. Zie ons een beetje als de weekendbijlage van Radio 2. Dat is het stuk van de krant waar de leuke verhalen in staan en waar ook altijd een interview met een hoofdgast in te vinden is." In het nieuwe programma van de DJ schuift ook elke week een gast aan: "Die zoekt muziek uit van de Top 2000 en we praten over de verhalen achter die keuze. De muziek gaat echt het gesprek dicteren."

De tien van de week

Ook vertelt Bert elke uitzending over 10 dingen van de afgelopen week die hem zijn opgevallen, die hem geraakt hebben: "Ik tel terug van 10 tot 1 en daarna is de week echt afgelopen."

Hoe het is om na zoveel jaar te stoppen met Knooppunt Kranenbarg? Dat hoor je in het hele gesprek tussen Bert en Bert.

Ster advertentie
Ster advertentie