Programma

Bruno Mars en Anderson .Paak terug als Silk Sonic met Skate

  1. Nieuwschevron right
  2. Bruno Mars en Anderson .Paak terug als Silk Sonic met Skate

Zangers Bruno Mars en Anderson .Paak zijn wederom de samenwerking aangegaan onder de naam Silk Sonic. Beluister single Skate hier!

De twee sterren maakten in maart al indruk met Leave The Door Open, de eerste single die ze onder de naam Silk Sonic uitbrachten. Bruno Mars en Anderson .Paak lieten eerder dit jaar al weten samen een heel album opgenomen te hebben, waarvan een releasedatum nog altijd niet bekend is. Met het funky Skate geeft het duo weer een teken van leven. De videoclip van het nummer is mede door Mars geregisseerd.

Bekijk de clip voor Skate hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

24K Magic World Tour

De samenwerking tussen de twee muzikanten ontstaat in 2017, wanneer Mars .Paak uitnodigt om op te treden in het voorprogramma van zijn 24K Magic World Tour. Daarnaast leverden ze samen een bijdrage aan het album It's About Time van Chic, en hielp Mars tijdens de opnames van .Paaks album Ventura. Mars en .Paak stonden dit jaar ook al meerdere keren op het podium als Silk Sonic. Dat deden ze steevast bij prijsuitreikingen: het duo gaf optredens bij de Grammys, de iHeartRadio Music Awards en de BET Awards.

Bekijk het allereerste optreden van Silk Sonic hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bruno Mars in de NPO Radio 2 Top 2000

In de NPO Radio 2 Top 2000 van 2020 is Bruno Mars vier keer terug te vinden. Zijn hoogste notering is Uptown Funk, dat op plek 583 terug is te vinden.

​Foto: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie