Programma

Fiction Factory wijdt dubbele aflevering aan Pink Floyd

  1. Nieuwschevron right
  2. Fiction Factory wijdt dubbele aflevering aan Pink Floyd

In Fiction Factory neemt Jeroen van Inkel je mee op een unieke muzikale sfeerreis. In de aflevering van deze week en die van volgende week komt het repertoire van Pink Floyd aan bod.

Jeroen van Inkel en Jeroen Schuyt hebben met zorg een selectie gemaakt uit het materiaal van Pink Floyd door de jaren heen. Dit hebben ze zoals altijd met smaak tot één geheel gemaakt, een zogehete 'pod-painting'. Als je goed luistert, hoor je typische Pink Floyd-soundscapes waaronder een aantal unieke opnames die je niet zomaar overal kunt vinden.

Pink & Floyd

De muziek is verdeeld over twee delen, deze 'Pink' waarin je uitsluitend muziek van de band hoort. En de volgende aflevering 'Floyd' waarin je materiaal hoort die de leden van de band solo hebben gemaakt.

Luister hieronder de aflevering:

#13 - Pink - Fiction Factory

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Podcasts om thuis te werken

Om prettig thuis te werken heb je concentratie nodig en achtergrondgeluid kan daarbij helpen. Heb je wel even genoeg nieuws gehoord en wil je bovendien reclameloos door het leven: probeer het eens met een van de volgende podcastsseries die draaien om de muziek.

Niet alleen Fiction Factory is hier dus een goed voorbeeld van, maar ook Psychocandy die wat meer leunt op alternatieve bandjes uit de jaren '90.

​Foto: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie