Programma

Rob Stenders maakt YouTube-serie Klantenservice

  1. Nieuwschevron right
  2. Rob Stenders maakt YouTube-serie Klantenservice

In de nieuwe YouTube-serie Klantenservice geven Rob Stenders en Caroline Brouwer op geheel eigen wijze antwoord op de meest uiteenlopende vragen en verzoeken van luisteraars!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wie zong het origineel van de hit 'Proud Mary'? Zingt die band uit de Achterhoek nou over 'tietjes in bikini'? En wil Rob Stenders misschien een voicemailbericht inspreken? Iedere dag ontvangen Rob en Caroline tientallen vragen van luisteraars. Te veel om allemaal in de uitzending te behandelen. Daarom gaat het Platenbonanza-duo er in de nieuwe YouTube-serie Klantenservice eens lekker voor zitten om de beste vragen van een glashelder antwoord te voorzien.

Je mag de Klantenservice alles vragen

Geen vraag wordt geschuwd in de wekelijkse video. Dus heeft Caroline nou wel of geen minnaar zoals Rob graag suggereert? En wie vindt Rob zijn meest aantrekkelijke collega, je hoort het. Natuurlijk worden ook de vele muziekvragen aan Rob keurig geadresseerd, net als alle vragen over zijn relationele status, zijn tips hoe om te gaan met vrouwen, z’n Netflix suggesties en zijn liefde voor laarzen. Maar ook als je wilt weten of Rob enig idee heeft hoe een OV-chipkaart werkt, vraag het. Niks is te gek. En anders merk je het wel.

Elke woensdag staat er om 16:00 uur een nieuwe aflevering voor je klaar op ons YouTube-kanaal.

Stenders Platenbonanza

Je hoort Rob en Caroline elke maandag t/m donderdag tussen 14:00 en 16:00 uur met Stenders Platenbonanza op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie