Programma

Afterparty met Humberto

  1. Nieuwschevron right
  2. Afterparty met Humberto

Bert Kranenbarg is zaterdag voor een dagje kroegbaas van Grote Kroeg Kranenbarg. Hij draait enkel Nederlandstalige muziek en Humberto Tan is te gast.

Kriskras door het land

De Dag van de Nederlandse Popmuziek is welliswaar voorbij, maar voor de liefhebbers is er nog een afterparty, want Grand Café Kranenbarg is voor de gelegenheid omgedoopt tot Grote Kroeg Kranenbarg. Talkshowpresentator Humberto Tan liett in het laatste uur zijn favoriete Nederlandstalige liedjes horen en ging daarbij kriskros door ons kikkerlandje. Zo vertelt hij over Gé Reinders en Guus Meeuwis.

Maak het speciaal

Humberto Tan is enthousiast over de eerste Dag van de Nederlandse Popmuziek, een idee dat ontstaan is in zijn programma RTL Late Night. Hij vindt het een goed idee als de dag jaarlijks terugkeert op NPO Radio 2. "Je moet bescheiden beginnen", zo vindt hij, dus niet iedere maand een Nederlandse themadag. "Als je het maar één keer per jaar doet, maak je het speciaal."

Jonge vrouw

Popprofessor Leo Blokhuis analyseerde het muzieklijstje van Humberto Tan, zonder te weten dat het om de bekende RTL-presentator ging. Hij concludeerde dat de gast van Bart Kranenbarg een 'jonge vrouw' zou zijn. "Dat ik een leuke vrouw ben, klopt ook wel", grapt Humberto.

Welke nummers draaide Humberto?

Heb je de uitzending gemist of wil je zijn playlist graag nog eens terugluisteren? Hier vind je de nummers die Humberto Tan graag wilde horen:

Ster advertentie
Ster advertentie