Programma
BNNVARA

Concert The Stones is veelbelovend: 'Ze rockten er in Londen aardig op los'

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Concert The Stones is veelbelovend: 'Ze rockten er in Londen aardig op los'

Vanavond spelen The Rolling Stones in de Johan Cruijff Arena. Wat kunnen bezoekers verwachten van de show? Jan-Willem en Jeroen bellen luisteraar Joris op, want hij heeft The Stones al gezien in Londen.

The Rolling Stones zouden 13 juni optreden in de Johan Cruijff ArenA. Op het laatste moment werd het concert afgelast, wegens een positieve covid-test van frontman Mick Jagger. Gelukkig is het concert verplaatst naar 7 juli en spelen de mannen vanavond een show in Amsterdam.

'De heren konden het wel'

Natuurlijk zijn Jan-Willem en Jeroen erg benieuwd hoe de show gaat worden en daar kon luisteraar Joris alles over vertellen. Hij was namelijk aanwezig bij de show van The Stones in Londen. “Ze hebben toen een topshow gespeeld. De heren konden het wel. Je merkt wel dat ze ouder worden, grijze haren krijgen, maar de rock & roll roest niet. Ronnie Woods leek net een soort Herman Brood-achtig figuur die op het podium stond. Maar ze konden het nog wel, en ze rockten er aardig op los", aldus Joris.

The Rolling Stones gaan vanavond een extra nummer spelen als een soort goedmakertje. Als het aan de luisteraars van de ochtendshow zou liggen dan zou Fool To Cry gespeeld moeten worden. Gaat het ook gebeuren? Dat weten we vanavond!

Luister hieronder het gesprek met Joris terug:

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie