Programma

Nieuwe releases, Spaanse muziek en Liquid Spirits live in Blokhuis De Podcast

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe releases, Spaanse muziek en Liquid Spirits live in Blokhuis De Podcast

In deze aflevering van Blokhuis De Podcast behandelt Leo Blokhuis nieuwe muziek, speelt Liquid Spirits live en horen we muziek van het nieuwe album van Paul McCartney.

Leo behandelt in deze aflevering nieuwe muziek van Dodie, Clara Luciani en Jack Johnson. Vriendin van de show VanWyck vertelt over haar nieuwe nummer Annekin’s Bay, afkomstig van haar vierde album en Leo belt met Edwin Winkels in Spanje. Ze besprekende muziekwereld in Spanje en de huidige Spaanse muziektrends.

Liquid Spirits live

Nederlandse soulband Liquid Spirits speelt live in de podcast drie nummers. Years en Someday komen voorbij, maar ook hun nieuwe nummer My Shade My Color, dat over twee weken uitkomt.

Album van de week

McCartney III Imagined van Paul McCartney is het album van de week. Het album is gevuld met samenwerkingen met grote artiesten en covers van McCartneys nummers. De versies van Beck, Anderson .Paak en Radioheads Ed O’Brien komen voorbij. Leo zet Seize The Day van Phoebe Bridgers en McCartney in het zonnetje.

#15 - Liquid Spirits (live), muziek uit Spanje, VanWyck en Phoebe Briders (S02)

Hoe te beluisteren?

Blokhuis De Podcast is te beluisteren op onze podcastpagina.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie