Programma

Rag'n'Bone Man volgend jaar april naar AFAS Live

  1. Nieuwschevron right
  2. Rag'n'Bone Man volgend jaar april naar AFAS Live

De Britse zanger Rag ’n’ Bone Man geeft op zondag 3 april 2022 een concert in AFAS Live in Amsterdam. De tour staat in het teken van zijn nieuwe album Life By Misadventure.

De veertiendaagse Europese tournee begint op 13 maart in Barcelona en reist langs verschillende concertzalen in Lyon, Milaan, München, Wenen, Praag, Berlijn, Hamburg, Kopenhagen, Brussel, Luxemburg, Keulen, Parijs. De tour eindigt op 3 april in Amsterdam.

De aankondiging van het Europese deel van de tour volgt op de release van het langverwachte tweede album Life by Misadventure van de multi-platina zanger en de bekendmaking van zijn twaalfdaagse tour in het Verenigd Koninkrijk dit najaar. Als een van de meest succesvolle Britse artiesten van het afgelopen decennium, is Rag'n'Bone Man klaar om zichzelf te laten zien als een authentieke en originele muzikant. Fans kunnen rekenen op een unieke en niet te missen show van Rag'n'Bone Man met vertolkingen van zijn grote hits Human, Skin, Giant, Run en het veelgeprezen All You Ever Wanted.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie