Programma

Pearl Jam in 2021 voor drie shows naar Nederland

  1. Nieuwschevron right
  2. Pearl Jam in 2021 voor drie shows naar Nederland

Pearl Jam speelt in 2021 drie avonden in Nederland. De band staat volgend jaar twee keer in Ziggo Dome en speelt daarnaast op Pinkpop.

Daarmee komt er voor Nederlandse Pearl Jam-fans eindelijk duidelijkheid over de afgelaste shows die deze maand zouden plaatsvinden. De band uit Seattle staat op 16 en 17 juni in Ziggo Dome en sluit op 20 juni de 51ste editie van Pinkpop af. Daarmee voegt de band zich op het affice bij onder meer Red Hot Chili Peppers, Twenty One Pilots, Danny Vera en Kensington.

Tickets voor de shows in Amsterdam blijven geldig. Fans die dit jaar kaarten hadden voor de eerste show op 22 juli zijn ook volgend jaar welkom op de eerste avond, op 16 juni. Fans met kaarten voor 23 juli kunnen in 2021 naar het tweede concert op 17 juni.

Terug naar Europa

Eddie Vedder en co besloten in april om hun complete Europese tour af te blazen vanwege de coronacrisis. Op dat moment waren veel grote festivals één van hun belangrijkste headliners kwijt. De band reageert in een korte reactie op hun site op de herbevestigde tour: "We kijken ernaar uit om terug te keren naar Europa, in afwachting of deze evenementen in de zomer van 2021 veilig kunnen plaatsvinden. De veiligheid en het welzijn van onze fans, crew en medewerkers staat voorop."

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie