Programma

Nieuw album en nieuwe liefde

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuw album en nieuwe liefde

Stevie Ann heeft een roadtrip gemaakt met Daniël Lohues en komt met een nieuw Nederlandstalig album.

Stevie Ann wordt Stephanie Struijk

Nederland leert Stevie Ann in 2005 kennen als haar debuutalbum Away From Here uitkomt. De single 'The Poetry Man' van het album is haar grootste hit en komt in 2007 op nummer 966 binnen in de Top 2000. Na een roadtrip met muzikant Daniël Lohues door Amerika, heeft ze besloten om haar artiestennaam te veranderen in Stephanie Struijk. "Ik zat in een soort ontwikkeling, dat ik terug naar huis wilde", vertelt de zangeres in Helemaal Haandrikman.

Een symbolische reis

Eerder schreef en zong ze alleen Engelstalig, maar nu waagt de zangeres zich aan het Nederlandse repertoire. Tijdens de symbolische reis met Daniël Lohues, schreef ze samen met hem een album vol Nederlandstalige liedjes. "Het is toch je eigen taal, maar er gaat een hele wereld voor je open." Het nieuwe album komt op 15 april 2016 uit en 'Nieuwe Maan' is de eerste single van het album.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe liefde

Als je samen gaat reizen door Amerika, dan bloeit er misschien wel iets op. Bert stelt Stephanie de brutale vraag, waar ze lachend op antwoordt. "De muziek kwam eerst", maar vanaf track 4 op het album kun je merken dat de twee een relatie hebben. Het verwoord ook een beetje het gevoel van 'Nieuwe Maan': "Afscheid nemen van het oude en heel veel ruimte maken voor frisse energie."

Luister hier het hele gesprek met Stephanie Struijk terug:

Helemaal Haandrikman
Ma t/m vr 18.00 - 20.00 uur
DJ: Bert Haandrikman

Ster advertentie
Ster advertentie