Programma
AVROTROS

Cornald Maas over de spannende eerste halve finale van het Songfestival

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Cornald Maas over de spannende eerste halve finale van het Songfestival

Deze week hoor je Bart Arens live vanuit Liverpool om verslag te doen van het Eurovisie Songfestival. Ook Cornald Maas is in de muzikale stad aanwezig om weer samen met Jan Smit de Songfestival-uitzendingen op tv van commentaar te voorzien. Natuurlijk kwam hij even buurten bij de NPO Radio 2 studio.

Gastland UK omarmt het Songfestival volledig

Cornald Maas is al de hele week in Liverpool voor alle voorbereidingen voor het Songfestival. Bij Bart praat hij ons bij over alles wat hij tot nu toe heeft meegemaakt. Zo blijkt dat Engeland, dat jarenlang onderaan de Songfestival-resultaten bungelde, een trots gastland is. Na de succesvolle deelname van Sam Ryder vorig jaar heeft het Verenigd Koninkrijk het Songfestival volledig omarmd: “Wij hebben nu jullie Anouk-moment”, aldus de Engelsen. Het land organiseert zoveel mogelijk samen met Oekraïne allerlei evenementen in de sowieso al muzikale stad.

IJzersterke eerste halve finale

Ook heeft Cornald natuurlijk de andere deelnemende landen in de gaten gehouden. Hoe worden de performances? Wie moeten we in de gaten houden? Het wordt morgen een hele spannende eerste halve finale, met een groot kwaliteitsverschil tussen morgenavond en tussen de tweede halve finale op donderdag. Wat betekent dat voor de kansen van Mia en Dion?

Cornald Maas over de spannende eerste halve finale van het Songfestival

Video niet beschikbaar

Aan De Slag! live vanuit Liverpool

Tussen 8 en 12 mei hoor je Aan De Slag! iedere ochtend tussen 09.00 en 12.00 uur live vanuit het muzikale Liverpool, het epicentrum van het Eurovisie Songfestival. Bart Arens houdt je in deze speciale uitzendingen volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Songfestival Top 50

Op zaterdag 13 mei presenteert Bart de Songfestival Top 50 op NPO Radio 2. Lees hier meer over deze lijst met Songfestivalklassiekers.

Ster advertentie
Ster advertentie