Programma

Op vakantie! Maar waarheen?

  1. Nieuwschevron right
  2. Op vakantie! Maar waarheen?

De drukke feestdagen zijn voorbij en dat betekent dat het tijd is om een vakantie te boeken en in gedachten weg te dromen naar een heerlijk zomers vakantieoord. Dit zijn de vakantietrends van 2016!

Vakantietrends

Tessa aan de Stegge weet alles over de laatste vakantietrends en Gerard Ekdom belt haar om erachter te komen waar we allemaal op vakantie gaan dit jaar. Wat duidelijk is, is dat we het liefst helemaal alleen de koffers pakken en het vliegtuig instappen. "Het betekent niet dat je elke vakantie alleen weg wil, maar het zegt wel dat je het lekker vindt om er een keer per jaar alleen op uit te trekken. Juist om even tot rust te komen of om andere mensen te ontmoeten en lekker te doen waar je zin in hebt."

Solo quest

Alleen erop uittrekken om jezelf te leren kennen, dat hoort Gerard steeds vaker. En dat klopt, want dat is volgens Tessa een nieuwe trend. "Dit noemen we de 'solo quest'. We willen innerlijke rust en erachter komen wie we zijn. Als je alleen bent, sta je meer open voor nieuwe mensen en daardoor leer je ook jezelf kennen." Niks voor Gerard, hij gaat deze zomer lekker met het gezin naar Spanje.

Ben je er nog niet helemaal uit en wil je nog meer vakantietrends horen? Luister dan hier het fragment terug:

Ekdom In De Ochtend
iedere werkdag: 06.00 - 09.00 uur
DJ: Gerard Ekdom

Ster advertentie
Ster advertentie