Programma

Editors geeft miniconcert voor luisteraars

  1. Nieuwschevron right
  2. Editors geeft miniconcert voor luisteraars

Britse rockband Editors reisde af naar onze gloednieuwe studio om een miniconcert te geven voor een aantal héél gelukkige luisteraars.

Na de aankondiging van het miniconcert van Editors in Jan-Willem Start Op! was één ding duidelijk: véél luisteraars van NPO Radio 2 zijn fan van Editors. Uit duizenden appjes en inzendingen via Instagram en Facebook, werd met heel veel moeite een aantal gelukkigen gekozen die er vanochtend bij mochten zijn.

Kon je er niet bij zijn? Niet getreurd! De mannen speelden o.a. 'Smokers Outside The Hospital Doors' en 'Papillon' live. En die kun je hieronder terugkijken:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'An End Has A Start'

Luisteraar Leon wilde heel graag bij het miniconcert van editors aanwezig zijn. Hij vertelt: "Mijn dochtertje is twee jaar oud en dan zouden de meeste mensen denken 'dan wil je toch juist thuis zijn?', maar mijn dochtertje is twee jaar geleden tien weken te vroeg geboren. Dat is een hele heftige periode geweest. Het lijkt me heel mooi om die periode op deze manier af te sluiten."

Vooral 'An End Has A Start' is een bijzonder nummer voor hem. "Als het zowel voor je vriendin als voor je dochtertje niet zeker is hoe het zal afgelopen, dan denk ik dat je wel begrijpt dat het nummer veel lading heeft."

Miniconcert Editors wordt voor winnaar Leon wel héél bijzonder

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie