Programma

'Holly' is TopSong!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Holly' is TopSong!

Novastar heeft deze week de TopSong te pakken met zijn nieuwe single 'Holly'!

'Holly'

Het ingetogen nummer 'Holly' is dit jaar alweer de tweede TopSong voor Novastar! Eerder schreef hij er ook al eentje op zijn naam met de track 'Home Is Not Home'. Meer nieuwe muziek van Joost Zweegers, wat zijn echte naam is, kunnen we op 5 oktober verwachten. Dan komt zijn nieuwe album The Cold Light Of Monday uit, waarvoor hij heeft samengewerkt met Mikey Rowe en Andrew Britton. Je hoort 'Holly' deze week extra vaak op NPO Radio 2!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bart verrast Novastar compleet

Bart belde Novastar zelf op om hem het goede nieuws te vertellen. Het gaat goed met de zanger, zegt hij zelf: "Ik heb een geweldige zomer achter de rug. Ik heb heel veel energie gekregen van alle mooie concerten. Ik zit in een soort van high." De muzikant is totaal ontdaan als Bart hem vertelt dat hij de TopSong te pakken heeft: "Och, dat meen je niet. Jullie mogen mij altijd bellen! Oh, ik ben er even niet goed van. Ik moet even gaan zitten. Het is echt fantastisch!"

Beluister hier het fragment:

VOLG ONZE SPOTIFY-PLAYLIST!

Elke week kiezen onze NPO Radio 2-dj's een nieuwe TopSong. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan op onze Spotify-playlist. Daar vind je al onze NPO Radio 2 TopSongs.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie