Programma

Prince partycrashte huisfeestje Maroon 5-zanger

  1. Nieuwschevron right
  2. Prince partycrashte huisfeestje Maroon 5-zanger

Maroon 5-zanger Adam Levine had een keertje Prince en zijn gevolg voor de deur staan toen hij een feestje gaf. Alleen was het feestje een enorm saai...

Het kalk kwam van de muren

We vragen ons af hoe het kan, maar wanneer Adam Levine een keertje een huisfeestje organiseert, blijkt dat niet enorm gezellig te zijn. De zanger schiet dan ook in de stress wanneer één van zijn gasten, actrice Salma Hayek, aankondigt dat Prince op weg is naar zijn huis. "Het was alsof we in een film zaten waarin Prince en zijn band de boel overnamen", zegt Adam tegen de Amerikaanse radio-dj Howard Stern. "Hij vroeg aan me: 'Vind je het oké als ik wat nummers speel?' Hij brak de boel af, de muren van mijn huis trilden!"

Who's house? Prince's house!

Op een gegeven moment heeft ook Prince het wel gezien op het tamme feestje van de Maroon 5-frontman. "Hij maakte een handgebaar naar zijn band en zei: 'We gaan naar mijn huis!'" Zo blij als een kind zit Adam Levine in de auto op weg naar het huis van Prince, met zijn gitaar op zijn rug. "We kwamen binnen in een prachtige kamer waar Prince zowat zijn volledige nieuwe album voor ons speelde!" Kijk, Adam, zó geef je dus een huisfeestje!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie