Programma

Gaat Adele nooit meer op tournee?

  1. Nieuwschevron right
  2. Gaat Adele nooit meer op tournee?

Het zou zomaar kunnen dat Adele de komende jaren niet meer live te zien is. Ze vindt tournees eigenlijk niet zo leuk en blijft liever thuis bij zoontje Angelo.

Naar school

Het afgelopen jaar ging Angelo nog gezellig met mama mee naar alle steden waar Adele optrad, maar nu het jochie vier is, moet hij dagelijks naar school. Omdat Adele niet zonder haar kindje kan, wordt rond de wereld reizen om voor uitverkochte arena's en stadions te zingen erg lastig. Tegelijkertijd vindt ze optreden voor grote mensenmassa's ook niet het leukste dat er is. "Ik weet niet of het echt iets voor mij is", zegt Adele tijdens een optreden in Auckland.

Applaus is eng

"Ik twijfel of ik ooit nog op tournee ga", vertelt een openhartige Adele tegen haar Nieuw-Zeelandse fans, die ongetwijfeld blij zijn dat ze nog van Adele kunnen genieten voor zolang het duurt. "Ik ben niet erg goed in rondreizen en ik voel me een beetje kwetsbaar door het applaus." Dat zijn fikse obstakels voor iemand van het kaliber van Adele, die moeiteloos tienduizenden fans naar haar optredens lokt. Afwachten, dus. Gelukkig hebben we de filmpjes nog...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie