Programma

Verrukkelijke 15 keert na ruim dertig jaar terug op NPO Radio 2

  1. Nieuwschevron right
  2. Verrukkelijke 15 keert na ruim dertig jaar terug op NPO Radio 2

Rob Stenders en Leo Blokhuis brengen de iconische hitlijst uit de jaren tachtig terug op de radio. In de Verrukkelijke 15 wordt een hitlijst van vijftien platen gedraaid.

De lijst wordt door luisteraars samengesteld aan de hand van een uitgebreid keuzemenu en telt niet af naar nummer één, maar gaat er juist mee van start. De Verrukkelijke 15 is vanaf 11 mei elke zondag op maandag te horen tussen 00.00 en 02.00 uur op NPO Radio 2.

Rob Stenders: "In een te ver verleden stond de Verrukkelijke 15 te boek als smaakmaker. Ik was groot fan van oer-presentator Jeroen Soer en het programma zelf, en liet me er vaak muzikaal door beïnvloeden. Later had ik de eer om de Verrukkelijke 15 zelf te mogen presenteren en binnenkort mag ik dat grote genoegen andermaal smaken. Samen met collega muziekminnaar Leo Blokhuis en de luisteraars van NPO Radio 2, hopen we van de Verrukkelijke 15 weer het pareltje van de hitlijstjes te maken, en net als toen vele smaken te verrijken."

Ook Leo Blokhuis heeft er enorm veel zin in: ‘Het mooie aan de hitlijst vind ik dat het ook nieuw talent een podium biedt, zowel uit Nederland als daarbuiten. En los van het programma is Rob toch wel de man van de iconische duo’s: eerst met Jeroen van Inkel en nu met mij. Dat vind ik heel eervol. Rob is de belichaming van liefdevolle muziek en ik kijk er dan ook erg naar uit om dit avontuur samen met hem aan te gaan." In het programma Blokhuis laat Leo weten: "Wij gooien dertig plaatjes op en jullie bepalen de volgorde van die platen. Je kunt ook suggesties doen."

De Verrukkelijke 15 komt terug op de radio!

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie