Programma

Complimenten aan de buren

  1. Nieuwschevron right
  2. Complimenten aan de buren

Op 1 maart is het Nationale Complimentendag. Rob Stenders en Jeroen Kijk In De Vegte delen de complimenten op hilarische wijze uit bij de collega's van NPO Radio 5.

Nationale Complimentendag

Een compliment geven is ontzettend belangrijk, want daarom is Nationale Complimentendag in het leven geroepen. Volgens psycholoog William James (1842-1910) is het uiten van waardering enorm van belang: "De diepst menselijke behoefte is de behoefte om gewaardeerd te worden." Reden genoeg dus voor onze ochtend-dj's van deze week Rob Stenders en Jeroen Kijk In De Vegte om even aan te kloppen bij de buren.

Koffiezetapparaat

Verderop bij NPO Radio 2 maken de collega's van NPO Radio 5 hun programma's. Rob en Jeroen wilden Manuela Kemp en Henk Mouwe graag complimenteren. Ze zitten al zo lang in het vak en ze zijn altijd zo gezellig bij het koffiezetapparaat. Omgekeerd vinden ze het ook leuk: "Ook mijn enorme complimenten voor het hele wezen Rob zelf", aldus Manuela.

Mooie laarsjes

Om het af te maken biedt Jeroen nog bloemen aan (naar aanleiding van het eerder gedraaide liedje 'You Don't Bring Me Flowers) en Rob sluit af met het compliment dat Manuela zulke mooie laarzen aanheeft. Van je collega's moet je het immers hebben!

Bekijk hier het filmpje van de complimenten:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ekdom In De Ochtend
Ma t/m vr 06.00 - 09.00 uur
DJ: Rob Stenders en Jeroen Kijk In De Vegte

Ster advertentie
Ster advertentie