Programma

Hoe Anna haar langverwachte meet & greet met Bryan Adams misliep

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe Anna haar langverwachte meet & greet met Bryan Adams misliep

Iedere keer als Anna een nummer van Bryan Adams voorbij hoort komen op NPO Radio 2, wordt ze geplaagd door een gebeurtenis van 25 jaar geleden. In Jan-Willem Start Op vertelt ze wat er voorviel.

Anna heeft altijd al iets met Bryan Adams gehad. Ze heeft haar zoon zelfs 'Bryan' genoemd. Toen ze vijfentwinting jaar geleden weer zwanger was, en Bryan Adams in Ahoy stond, dacht ze: 'Het is wel leuk om Bryan Adams een keer te ontmoeten'. Daarom besloot Anna een brief te schrijven naar haar idool. Ze hoorde er verder niets meer over en ging nietsvermoedend met haar vrienden naar het concert. "Toen zaten we met z'n vieren mooi bij elkaar in Ahoy", vertelt Anna. "Op een gegeven moment kwamen er een paar mensen naar me toe, die zeiden: 'Moet je luisteren wij zitten allemaal zo ver bij elkaar weg, vinden jullie het erg om even te ruilen?' Toen zei ik 'Och nee joh, doe maar.' Als we iemand ermee kunnen helpen dan doen we dat."

Brief van Bryan Adams

Wat Anna niet wist, is dat ze tijdens de show druk gezocht werd door de crew van Bryan Adams. Die op haar stoel natuurlijk iemand anders aantroffen. "Net voor Bryan Adams begon dacht ik nog, volgens mij loopt er iemand van Ahoy met mijn brief rond. Maar je denkt 'Nee, dat zal wel niet'", vertelt Anna. Anna had een prachtig concert en is er verder ook niet meer op ingegaan. "De vrijdag erop kreeg ik een brief van Bryan Adams thuis, dat ze geprobeerd hadden ons te zoeken."

​Check hieronder het hele gesprek:

Video niet beschikbaar

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag tussen 06.00 en 09.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: Bullet-Ray van Olphen.

Ster advertentie
Ster advertentie