Programma
KRO-NCRV

Boek nu jóúw ideale zomeravond via De Staat van Stasse!

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Boek nu jóúw ideale zomeravond via De Staat van Stasse!

Wil jij jouw ideale zomeravond beleven? Een virtuele radio-reis op kosten van De Staat? Meld je dan nu aan als zomergast van De Staat van Stasse en maak kans op een all-inclusive-zwoele-radio-zomeravond!

Na drie jaar van afwezigheid keert deze succesvolle radioformule terug in de ether! Vele luisteraars gingen jouw voor en werden getrakteerd op een zeer exclusieve avond die verder ging dan welke vakantie dan ook!

BELEEF DE ZOMERAVOND VAN JE LEVEN

Twee uur lang ben jij, en alleen jij, onze telefonische VIP gast en zetten wij alles op alles om jouw ideale zomeravond, werkelijkheid te laten worden. Je kunt rekenen op een persoonlijke variété-avond met het perfecte spelletje, jouw favoriete muziek, goede gesprekken, maar ook audiovisuele tripjes naar jouw favoriete bestemming en nog veel meer!

BOEK JOUW AVOND!

Gun jezelf deze unieke all-alone en all-inclusive-zwoele-radio-zomeravond, en boek nu door dit formulier in te vullen! De plekken zijn beperkt dus geef je snel op!

De Staat van Stasse

Stefan Stasse neemt je mee in zijn wereld en nodigt jou uit om dat ook te doen. Je hoort De Staat van Stasse van maandag tot en met donderdag van 20:00 tot 22:00 uur.

Ster advertentie
Ster advertentie