Programma
PowNed

Eddy's Talentenjacht met Jesper Kleynen

  1. Nieuwschevron right
  2. Eddy's Talentenjacht met Jesper Kleynen

Iedere drie weken gaat Eddy Keur op zoek naar nieuw Nederlandstalig talent in Eddy’s Talentenjacht in Keur in de Middag. Na Sterre Koning staat deze week een nieuw raptalent centraal: Jesper Kleynen!

Jesper Kleynen, geboren op 9 december 1993, is een veelzijdige Nederlandse artiest en online persoonlijkheid. Beter bekend onder zijn artiestennaam Jeppe, verwierf hij bekendheid als een van de oprichters van het populaire YouTube-kanaal Ponkers. Het kanaal, dat in 2013 werd opgericht, staat bekend om avontuurlijke video's waarin hij en zijn teamleden 24 uur lang zonder geld of richting door steden trekken. Ponkers heeft inmiddels meer dan 480.000 abonnees, maar is minder actief dan voor 2020.

Jesper begon zijn mediacarrière al op jonge leeftijd en naast zijn werk op YouTube is hij actief in de muziekwereld. Onder de naam Jeppe produceert hij muziek, rapt zelf een aardig moppie mee en maakt hij deel uit van Herrie Hardstyles, een groep die bekend staat om hun carnavalsmuziek.

In Eddy's Talentenjacht staat Jeppe centraal met z’n nieuwe track Pandapunten. Het nummer is een knipoog naar de hit van Roxy Dekker Statisfyer en een soort antwoord op haar liedje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie