Programma

Pearl Jam geeft Nederlandse show in 2020

  1. Nieuwschevron right
  2. Pearl Jam geeft Nederlandse show in 2020

De Amerikaanse rockband onder leiding van Eddie Vedder heeft de data voor hun nieuwe Europese tour bekendgemaakt. Op 22 juli staat de band in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Pearl Jam gaat in juni en juli 2020 op tour door Europa. De band begint in Frankfurt en eindigt op 22 juli in Amsterdam. De band speelt tijdens de tour ook op een aantal festivals, zo is Pearl Jam onder andere headliner op het Belgische Rock Werchter.

Special guests

En ze komen niet alleen! Pixies, IDLES en White Reaper mogen mee op tour. De special guest verschilt per show, zo staat in Amsterdam alleen White Reaper op het programma.

12 Days of Pearl Jam

Om alvast in de kerstsfeer te komen, lanceerde Ten Club van Pearl Jam vandaag '12 Days of Pearl Jam'. Dit zijn 12 van Pearl Jam's kerstsingles die voor het eerst te horen zijn op streamingplatformen, als onderdeel van een Kerst-playlist op Spotify. De band is daarbij bezig aan een nieuw album. In een interview met Rolling Stone vertelt bassist Jeff Ament: “Het is voor ons een kwestie van dat we met elkaar in een kamer gaan zitten voor zes weken.”

Check de video hieronder voor een volledig overzicht van de tourdata.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

STEMMEN VOOR DE TOP 2000

Van 1 t/m 7 december kan je hier weer stemmen voor de Top 2000. Je stemlijstje verzenden kan tot 7 december 17.00 uur. Rond 17.45 uur is dan de complete top 10 van dit jaar bekend. De volledige Top 2000 van 2019 wordt op vrijdag 20 december bekendgemaakt.

Let op: op 7 december 17.00 uur moet je stemlijstje zijn verzonden. Stemmen die na 17.00 uur binnenkomen worden niet meer meegerekend.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie