Programma

Tim Akkerman vertelt

  1. Nieuwschevron right
  2. Tim Akkerman vertelt

Tim Akkerman vertelde in Gouden Uren wie zijn grote inspiratiebron is en bij welke zanger hij in het voorprogramma staat.

Di-rect

Voor de mensen die het verhaal achter zijn solocarrière niet hebben gehoord, vroeg Daniël nog voor één keertje waarom Tim Akkerman de band verliet. Tim blikte kort terug op zijn tijd bij Di-rect en vertelde waarom hij ervoor koos om uit de band te stappen.

Kunst

The Journey, het tweede album van Akkerman is uit. Geen oude rocker, muziekheld of bekende singer-songwriter inspireerde de zanger voor deze plaat. Nee, het was Piet Mondriaan die zijn inspiratiebron werd. De zanger vertelde hoe de kunstschilder een inspiratiebron werd.

Buddy Holly

Voordat The Journey uitkwam kroop de zanger nog in de huid van Buddy Holly voor de musical The Buddy Holly Story, waarvoor de zanger naast zingen ook moest acteren. Tim legde uit wat hij zelf met de rock-'n-roll-zanger heeft.

Pete Murray

Maar voorlopig staat de zanger gewoon weer op de planken om te zingen en dat doet hij onder andere in het voorprogramma van Pete Murray.

Beluister hierboven waar je de zanger kunt tegenkomen.

Gouden Uren
DJ: Daniel Dekker
ma-vr 09:00 - 12:00

Ster advertentie
Ster advertentie