Programma

Depeche Mode naar de Ziggo Dome

  1. Nieuwschevron right
  2. Depeche Mode naar de Ziggo Dome

Voor wie écht geen genoeg kan krijgen van Depeche Mode is er goed nieuws: de band staat op zondag 7 mei in de Ziggo Dome.

Voorjaar 2017

De band rondom Dave Gahan, Martin Gore en Andy Fletcher trekt in het voorjaar van 2017 door Europa in het kader van de Global Spirit Tour. In totaal doet Depeche Mode 32 steden aan in 21 Europese landen, waaronder een show in de Amsterdamse Ziggo Dome. De zijn nu nog druk bezig in de studio voor de opnames van het nieuwe album Spirit, dat begin 2017 moet verschijnen. Het album wordt geproduceerd door James Ford, die eerder werkte met onder meer Florence + The Machine en Arctic Monkeys.

Dertig miljoen fans

Na het Europese deel van de tournee gaat Depeche Mode op pad door Noord- en Zuid-Amerika. Wereldwijd heeft Depeche Mode opgetreden voor, naar schatting, ruim dertig miljoen fans en de albums van de band zijn in 35 jaar tijd dik honderd miljoen keer over de toonbank gegaan. In Nederland scoorde Depeche Mode top 10-hits met 'Enjoy The Silence', 'People Are People', 'Just Can't Get Enough' en 'Precious'.

Binnenkort kun je op NPO Radio 2 kaarten winnen voor het concert van Depeche Mode!

NPO Radio 2 presenteert Depeche Mode
Zondag 7 mei | Ziggo Dome, Amsterdam

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie