Programma

OG3NE gaat eigen Nederlandstalige nummers uitbrengen

  1. Nieuwschevron right
  2. OG3NE gaat eigen Nederlandstalige nummers uitbrengen

De zussen zijn op writerscamp geweest en gaan voor het eerst zelfgeschreven Nederlandstalige nummers uitbrengen. Dat delen ze via Instagram.

Nederlandstalig

OG3NE laat weten dat ze een aantal nieuwe nummers hebben geschreven tijdens een writerscamp met andere Nederlandse artiesten. Dit is voor de meiden een nieuw avontuur: "Wij hebben voor het eerst onze eigen songs geschreven, in samenwerking met pro's. We kunnen niet wachten om ons werk te kunnen laten horen". OG3NE hint in het bericht dat het om Nederlandstalig werk gaat en ook dat is redelijk nieuw voor de zusjes. Na hun Junior Songfestival-avontuur in 2007 brachten de meiden alleen een Nederlandse kerstsingle 'Alles Is Nog Hier' uit. Daar komt binnenkort verandering in. Wanneer de nieuwe nummers uitkomen, is nog niet bekend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Home Isolation nummers

Vanaf het begin van de quarantaine waren de meiden van OG3NE al druk met het opnemen van eigen nummers en covers, op gepaste afstand natuurlijk. Zo kwam hun versie van 'Bohemian Rhapsody' flink onder de aandacht nadat Queen de cover op hun Instagram story deelde. Het trio bracht recent alle Home Isolation nummers uit op twee EPs: Home Isolation 1 en Home Isolation 2.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie