Programma

Wat weet Roué Verveer over zijn The Passion-personage Pilatus?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat weet Roué Verveer over zijn The Passion-personage Pilatus?

Hoe goed kent de cast van The Passion het verhaal van Jezus? In Thank God It's Sunday vraagt Henk van Steeg de castleden het hemd van het lijf en deze week is Roué Verveer, die de rol van Pontius Pilatus vervult, aan de beurt.

Roué werd dit jaar voor het eerst gevraagd om deel uit te maken van The Passion. Het werd even passen en meten in Roué's agenda, maar het is hem gelukt om ruimte te maken voor zijn rol als Pilatus. "Mijn tour wordt anderhalf jaar van tevoren al geboekt. De repetitiedagen moesten dus goed worden ingepland. Maar dat is gelukt en over ongeveer twee weken begin ik met repeteren."

Cabaretier

Roué is bekend als cabaretier, presentator en acteur. Henk vraagt zich af in hoeverre we een Pilatus met een grappige ondertoon kunnen verwachten. "Pilatus is niet een personage dat constant on stage is. Qua tekst weet ik niet wat mogelijk is, maar ik denk niet dat ik de cabaretier ga uithangen", vertelt Roué.

Vorige week werd Johnny de Mol het hemd van het lijf gevraagd. Benieuwd hoe Roué het ervan afbrengt en of hij Johnny van de troon afstoot? Check het interview en natuurlijk The Passion Quiz hieronder:

Discipel

Vorige week werd bekend dat Emmely de Wilt dit jaar meeloopt als discipel in The Passion. Ze maakt daarnaast ook nog twee anderen discipelen bekend: Tooske Ragas en Britt Scholte.

Thank God It's Sunday

Je hoort Henk van Steeg iedere zondag van 20.00 tot 22.00 uur met Thank God It's Sunday op NPO Radio 2.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie