Programma

Dinsdag hoor je de 1000e uitzending van Stenders Platenbonanza

  1. Nieuwschevron right
  2. Dinsdag hoor je de 1000e uitzending van Stenders Platenbonanza

Dinsdag 6 oktober hoor je de 1000e uitzending van Stenders Platenbonanza en wie wat te vieren heeft trakteert.

Team Stenders had dit graag gevierd door als een karavaan met de Bonanza-trein en met hun huismuzikanten door het land te trekken en u allen persoonlijk muzikaal te bedanken, maar ja maatregelen... Is niet mogelijk.

Trakteren!

Daarom heeft team Stenders besloten, wie wat te vieren heeft trakteert! Heb jij dinsdag ook alle reden voor een feestje, laat maar weten. Jarig, jubileum of (klein)kind gekregen, vier het met het team van Stenders Platenbonanza. Maar ook als je voor het eerst sinds tijden niet in de file hebt gestaan, de planten van de buurvrouw hebt verzorgd en ze leven nog, je vroeg om salarisverhoging en je kreeg het gewoon, of je hebt een tinder profiel aangemaakt en je selfie is best lekker gelukt, je papegaai heeft een dag niet gescholden, inparkeren gaat steeds beter en dat mag gemeld worden, het maakt ons niet uit, als jij vindt dat je iets te vieren hebt deel het met ons... Wees creatief.

Alle verzoekjes die we in de uitzending kunnen draaien krijgen een Stenders prijzenpakket, en verder zien we tijdens de uitzending wel wat er nog meer in het gebouw rondslingert dat we kunnen weggeven. Het is tenslotte feest! Geef het dinsdagmiddag 6 oktober door via de gratis NPO Radio 2 app.

Stenders Platenbonanza

Je hoort Stenders Platenbonanza van maandag tot en met donderdag van 14:00 tot 16:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie