Programma

Zo volgen luisteraars de Top 2000 tijdens werk

  1. Nieuwschevron right
  2. Zo volgen luisteraars de Top 2000 tijdens werk

Niet iedereen heeft vakantie of vrij tijdens de Top 2000. Hoe volgen mensen die aan het werk zijn de Top 2000? We vroegen jullie om foto's te sturen, en we werden overspoeld!

Gehandicaptenzorg

Zo werkt Lisa in de gehandicaptenzorg. Tijdens het wassen en vouwen van de was is het genieten geblazen, want de Top 2000 staat keihard aan!

Kedeng kedeng

Ook Paul is hard aan het werk, want ook de treinen rijden gewoon tijdens de Top 2000. Van achter zijn bureau geniet hij mee van de lijst der lijsten.

Spetter spieter spater

Ook Ans luistert naar de Top 2000 tijdens het werk. Terwijl de mensen achter haar baantjes trekken in het zwembad, zingt zij vanachter de balie de sterren van de hemel. Ze wenst iedereen dan ook alvast een gezond en sportief 2020!

Vrolijke postbodes

Ook tijdens het lopen van de post, wordt er naar de Top 2000 geluisterd. Veronique en haar collega sturen deze gezellige foto van tijdens hun werk. Met de Top 2000 aan, worden al die brieven vast nóg sneller geleverd!

Top 2000 op kantoor

Ook Lindsey en haar collega zijn hard aan het werk. Om de verplichtingen iets minder zwaar te maken, hebben ze wel lekker de Top 2000 aangezet. Goed bezig!

Kinderen op bed, Top 2000 aan!

Marylse is aan het oppassen, heeft de kinderen op bed gelegd en zit nu zelf naar de Top 2000 te kijken en luisteren. Ze kijkt vooral uit naar alle nummers van Red Hot Chili Peppers.

VOLG DE TOP 2000

Je volgt de NPO Radio 2 Top 2000 van 25 t/m 31 december op radio, tv en online. We hebben alle kanalen voor je in een handig overzicht gezet zodat je niets hoeft te missen. Bekijk de lijst van dit jaar.

Ster advertentie
Ster advertentie